"Capsule" kolekcije Tamare Radivojević

"Capsule" kolekcije Tamare Radivojević

Jedna od naših najuspešnijih dizajnerki, Tamara Radivojević, osmislila je inovativni pristup kada je u pitanju modna prezentacija, kojim se, posle nekoliko godina pauze, vraća na modnu scenu!

Nove Capsule kolekcije Tamare Radivojević redefinišu pojam stila, i odgovor su na koncept trendi, brze mode...


 

Serijom sve popularnijih capsule kolekcija, koje će nekoliko puta godišnje prikazati u svom showroomu – Tamara pokreće novu stilsku konverzaciju.

Capsule je kolekcija od nekoliko neophodnih komada garderobe koji nikada ne izlaze iz mode i mogu se nositi uz sezonsku odeću.

Ideja vodilja koja povezuje sve Tamarine capsule komade odnosi se pre svega na oblikovanje i promišljanje ličnog stilskog izraza.

U Tamarinom dizajnu jasno vidimo da dobar stil može imati mnoštvo različitih formi, a govoriti istim, glasnim jezikom, samouverena, slobodna, jaka, lepa. 

Volume 1 je naziv prve u nizu capsule kolekcija, koju je Tamara prikazala u svom studiju na Dorćolu. Kolekciju čine: plisirana suknja, korset,kargo pantalone, sako, u primarnim bojama, od materijala novih tehnologija.

Dizajnerka kolekcijama poručuje da uz pažljivo izabranu odeću i uz pametno kombinovanje možete biti aktuelni, upečatljivi, smeli i svoji.
 

''Moj dizajn karakterišu posvećenost izradi, eklektični odabir materijala, ’’pomereni’’ detalji, igranje formom i bojama, kontrasti. Ovim novim konceptom želim da napravim drugačiju prezentaciju kojom bih se fokusirala na dame koje vole moju modu. Dakle, na bliski odnos sa klijentima. To je prilika da se posvetim svakom ko dođe ponaosob, da neposredno predstavim kolekciju i uputim na detalje, način izrade, materijale, način razmišljanja...“– kaže Tamara povodom novog koncepta prezentacije.

Tamara Radivojević je rođena u Nemačkoj 1976. godine. Diplomirala je modni dizajn 2000. godine na prestižnom koledžu – Central Saint Martins u Londonu. Karijeru modne dizajnerke gradila je u studijima Husseina Chalayana i Roberta Caryja Williamsa.
Od samog početka se kroz svoje kolekcije jasno igrala smelim kontrastima i siluetama. Minimalističke i promišljeno odabrane kolor-palete, skulpturalne forme i upadljivi, pažljivo izrađeni detalji s druge, autentični su potpisi njenog rada.Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text