Choomich Design District

Choomich Design District

Svečano otvaranje Choomich Design District-a zakazano je za ponedeljak 01. novembra, uz specijalni press modni koktel od 17h do 18 30h, na kome će se publika upoznati sa konceptom ovog jedinstvenog dizajn projekta koji donosi potpuno novu modnu i dizajn atmosferu u gradu.

 

Čumićevo sokače je ponovo IN mesto u gradu i to zahvaljujući ekipi beogradskih dizajnera koji su se udružili u ideji promocije domaće autorske mode i dizajna! Nekada prvi šoping mol u prestonici, u poslednjoj deceniji pretvorio se u pomalo sablasno mesto, pa su nekadašnje izloge pune robe sa Zapada zamenili prazni lokali. Da Čumić ponovo postane trendi modna destinacija u gradu, pobrinula se ekipa koju čini više od dvadeset beogradskih dizajnera, afirmisanih kod nas i u svetu, višestruko nagrađenih za svoje kolekcije na Fashion Weeku, najvažnijoj modnoj manifestaciji u zemlji.

Nekadašnji Čumić je danas Choomich, mesto na kome po prvi put u zemlji svoje radnje imaju različite generacije beogradskih dizajnera, od nekih koji su se davno upustili u proizvodnju i prodaju, poput Verice Rakočević, do nove generacije mladih dizajnera koje poslednjih godina predvode Dejan Despotović, Tijana Pavlov, Ana Ljubinković, Remake, Atelje Alternativa, Ivana Rebrenović, Emilija Petrović, Peđa Nerić, Dejana Momčilović, Fundus, Vladimir Stojanović, Dizajn enterijera Prototip, Bogdan Vukosavljević…

Na inicijativu modnog tandema Punkuffer koji čine Bojan Milisavljević i Marko Nenadić, od 01. novembra svoje radnje u centru grada imaće:

NO BROTHERS NO SISTERS: Tijana Pavlov + Sestres (sestre Stevančević) + Deerspotter

Ana Ljubinković

Remake : Jovana Božović + Antea Arizanović Mutaović

Atelje Alternativa : Daniela Gišić + Ivana Ristić + Ljubica Cvejić

Ivana Rabrenović

Punkuffer : Bojan Milisavljević + Marko Nenadić

Verica Rakočević

Peđa Nerić

Dejana Momčilović + Natascha Plum + Aleksandra Žiravac

Emilija Petrović

Nenad Stamenković CLOTHES, Get Reach Quick

Fundus : Sonja Krstić + Jelisaveta Tatić + Dijana Mihajlović

Dejan Despotović

Vladimir Stojanović

Dizajn enterijera Prototip : Milivoje Stojanović i Miroslav Stojanović

Bogdan Vukosavljević

Hristina Petrović + Teodora Drakulović + Antea Tošić + Tamara Marjanovi + Marija Banjac

Vesna Kratanović + Aleksandra Lalić
Choomich je jedinstven po tome što se tu prodaje autorska moda, što su svi dizajneri ujedinjeni na jednom mestu i što u ovom svojevrsnom modnom distriktu možete naći žensku i mušku autorsku modu, širok dijapazon različitog aksesoara, a sve to u super ambijentu možete da probate, naručite i kupite!
Ideja Choomicha je promocija domaće autorske mode i dizajna, promocija koncepta koji postoji u svim velikim modnim metropolama.
Osim toga Choomich je mesto susreta mladih beogradskih umetnika različitih profesija, kupaca i obožavalaca mode, modnih fanova.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Komentari

Bratislav's picture
Bratislav
22:19 01/11/10

Konacno

Konacno jedna super inicijativa... i na na pravoj lokaciji.... Nadam se da ce potrajati, thumbs up!

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services