Designed.rs & Speakeasy Week 3

Speakeasy High5

High5 @ Speakeasy Jadran, Week 3

U okviru nastavka saradnje sa lancem kafeterija Speakeasy, i ove sedmice vam predstavljamo nove radove iz sekcije High5. Od danas pa u toku cele nedelje, u izlogu Speakeasy (bivši bioskop Jadran) imaćete prilike da vidite radove dizajnera Nebojše Cvetkovića i Ive Spasojević. Princip je da jedan rad predstavlja dizajnera koji je te nedelje na www.designed.rs u sekciji High 5, a drugi rad predstavlja retroaktivnu prezentaciju High5 dizajnera sa našeg sajta koji su slali svoje radove ranije, od 22.06.2009. godine.

High5 Speakeasy

Iva Spasojević je diplomirani industrijski dizajner koji se bavi grafickim dizajnom. Obožava tipografiju. Kroz radove posebno voli da dotiče društvo i istakne ljudske slabosti jer misli da je sarkazam sjajan oblik humora.

Nebojša Cvetković se bavi istraživanjem i eksperimentisanjem u širokim okvirima grafičkog dizajna i grafike, ilustracije, stripa. Oblikovao je vizuelni identitet muzičkog festivala Dis-patch. Takođe je učestvovao na mnogim festivalima, a nagrađivan je na Grifonu, bijenalnom konkursu za najbolji grafički dizajn u Srbiji i regionu.

Evo i radova uživo:

High5 Speakeasy

À la semaine prochaine!

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Komentari

Timothy Collins's picture
Timothy Collins
06:06 04/02/10

Did he ever get it back?

 "Little Billy lost his iPod in the forest..."! :D

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services