Doniraj za dokumentarni film "Eyesore Meets Belgrade" na Indiegogo platformi!

Indiegogo | Eyesore Meets Belgrade | Doniraj!

Doniraj za dokumentarni film "Eyesore Meets Belgrade"na Indiegogo platformi!

 Indiegogo kampanja se završava za nepuna 4 dana, a do sada je prikupljeno oko 50% sredstava.

 

 

EYESORE je londonski magazin o kojem smo već pisali na Designed.rs. Magazin se bavi istraživanjem i dokumentovanjem gradova i mesta. Kreativna direktorka i dizajnerka magazina je Nina Vukadin.

Od nedavno, EYESORE je u kampanji na INDIEGOGO platformi za prikupljanje sredstava za dokumentarni film "Eyesore Meets Belgrade - A day in the life of artists in Belgrade, Serbia making art from the ground up"

Dokumetarac "Eyesore Meets Belgrade" istražuje nezavisnu umetničku scenu u Beogradu, gde su umetnici pronašli nove, alternativne načine da istražuju i preoblikuju svoj grad kroz umetnost i samoorganizovanje.

Da bi ovaj dokumentarac ugledao svetlost dana, potrebna im je naša podrška. Pogledajte direktno kampanju na Indiegogo stranici kako biste saznali na koji način možete da se uključite.

Da li stvaramo gradove ili oni nas stvaraju? U Beogradu, članovi nezavisne umetničke scene pronalaze načine za stvaranje i reinterpretaciju svog grada. Kada se kreativna direktorka EYESORE Magazina, Nina Vukadin vratila iz Londona u rodni grad, ponovo je otkrila zajednicu umetnika koji su prihvatili haotičnu i jedinstvenu prirodu grada.

Pridružite se EYESORE istraživanju koje prati beogradske umetničke kolektive koji otkrivaju retko viđenu stranu Beograda. Pridružite se kako bi ovaj film bio realizovan a na taj način bi postali deo novog dijaloga o kulturi, zajednici i urbanim prostorom.

Pratite fotografski kolektiv Belgrade Raw dok dokumentuju svoj grad; doživite interaktivne mašine kolektiva Karkatag; i krenite sa Umetnobilom u pokretnu umetničku avanturu. ZMUC deluje izvan glavnog grada, odlazeći u uspavane gradove kako bi kreirali "kolonije pokretne umetnosti". Iako svaka grupa koristi različite perspektive i pristupe, oni zajedno čine vitalnu komponentu nezavisne umetničke scene Srbije, koristeći kolektivne poduhvate i duh kao sredstvo za progresiju i solidarnost.

Fokusirajući se na aktivnosti i istraživanje, EYESORE prati ove kolektive dok se i dalje razvijaju i šire. To su grupe koje deluju istovremeno kao odgovor na sopstvenu kulturnu i političku istoriju, ali u stalnom pokušaju da nađu alternativan put.

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text