Druga ENTER konferencija u aprilu u Beogradu

Druga ENTER konferencija u Beogradu

Druga ENTER konferencija u Beogradu održaće se 25. i 26. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci.

 

ENTER konferenciju organizuje udruženje građana SPACEVENT u saradnji sa međunarodnom mrežom ACM (Assosiation for Computing Machinery).

 


Prvu ENTER konferenciju koja se desila aprila 2017. obeležile su neke sjajne žene koje su aktivne na domaćoj, ali i internacionalnoj IT sceni, zatim, oko 500 posetilaca tokom dva dana, preko 20 govornica i govornika i radionice za preko 100 učesnika i učesnica.

Ove godine ENTER je zakazan za 25. i 26. april u Jugoslovenskoj kinoteci. Konferencija je ovoga puta posvećena aktuelnim tehnološkim temama, sa posebnim osvrtom na oblasti kao što su Blockchain, AI, Data Science i Internet of Things.

“Talks of today, tech of tomorrow” je ovogodišnji lajtmotiv, koji sugeriše da će kroz različite programske celine biti reči o trendovima na tehnološkoj sceni i njihovoj primeni.Ovogodišnji program konferencije sačinjavaće dva formata predavanja: Tech Track i Short Talks, radionice i paneli diskusije. Ovakva programska struktura komunicira sadržaj koji će biti namenjen IT profesionalcima i entuzijastima. Poseban doprinos ENTER daje na polju afirmisanja i povezivanja žena koje se profesionalno bave informacionim tehnologijama, kao i onih koji su tek na početku svoje karijere ili donose odluku o njenom razvoju.

Učešće na konferenciji će i ove godine biti besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu, koja će biti dostupna početkom aprila.

Zvanični hashtag #entercon

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text