Dve izložbe u okviru projekta "Dosije UMETNIK"

Izložba dva autora: Jovana Turčinovića i Konstantinosa Patelisa Milićevića

Udruženje Kreativna fabrika u okviru projekta DosijeUmetnik predstavlja izložbe dva autora: Jovana Turčinovića i Konstantinosa Patelisa Milićevića.

Radovi predstavljaju prve korake dvojice mladih umetnika. Otvaranje izložbe je zakazano za četvrtak 13. jul u 19 časova u Noćnoj galeriji Petak (Lomina 14).

 

 

Jovan Turčinović je rođen 24. decembra 1998. godine u Beogradu gde trenutno preživljava i završava prvu godinu Fakulteta likovnih umetnosti na grafičkom odseku. Izlagao je na kolektivnim izložbama u Srbiji i u inostranstvu u oblasti ilustracije, stripa i karikature. DICACO, Koreja, druga nagrada za karikaturu. Mali Pjer 2012, druga nagrada, StreetArt festival u Kraljevu, prva nagrada za strip, 'Zlatna kaciga' u kategoriji do 18 godina 2014. prva nagrada za karikaturu.

Konstantinos Patelis Milićević rođen je 17. juna 1997. godine na Kritu(Grčka). U Srbiji je od 2012. godine gde je započeo i završio srednju školu. 2016. upisuje Fakultet likovnih umetnosti na vajarskom odseku. Učestvovao je na kolektivnim izložbama, 2013. godine samostalno izlagao crteže u Grockoj.

Izložba je otvorena do 20. jula 2017. svakog dana od 17 časova.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text