Finalisti DEV9T Artwork Konkursa

Finalisti DEV9T Artwork Konkursa

Na Dev9t Artwork Konkurs za vizuelni identitet ove manifestacije u 2018. godini, pristigao je veliki broj radova, od kojih je u finale ušlo ukupno 9 radova.

Tokom narednih mesec dana, najbolji radovi finalista po mišljenju žirija biće predstavljeni u Uličnoj galeriji na izložbi plakata „DEV9T U OGLEDALU“, a pobednik konkursa će biti proglašen 26. januara 2018. godine.

 

Izložba plakata „DEV9T U OGLEDALU“ je otvorena 22. decembra u Uličnoj galeriji (Čavketov pasaž).

U potrazi za kreativcima koji će ponuditi artwork rešenja za Dev9t 2018, raspisan je artwork konkurs koji je bio otvoren do 20. decembra 2017. godine.

Predstavljamo devet najboljih radova po mišljenju žirija. Autori radova su: Krsto Šarac/Milica Baji, Veljko Zajc, Valentina Brostean, Jelena Mišković, Ljubica Marković, Tea Jurišić, Tereza Cenić, Vanja Lalić, Ana Vukadinović i Level 3g.

DEV9T je mesto za sve. Za umetnike i one koji to žele biti. Za sve pojedince i grupe koji žele da stvaraju, da uče, da probude sopstvenu kreativnost, da se druže i zabavljaju, da budu korisni… Zamišljen je kao umetnički komjuniti i kota na kojoj se dešava sinergija između posetilaca i učesnika, između dnevnog i noćnog programa, između onih koji su umetnici profesionalci, onih koji to tek žele da postanu, ali i onih koji samo žele da probude svoju umetničku stranu. Jedini način da se to zaista i desi, jeste da svi učestvuju.

Nekoliko godina Dev9t se trudi da pokaže da umetnost znači sve -kreativnost u poslu, u porodici, u svemu čime jedan čovek može da se bavi. I zato se na Dev9t ne vidi samo umetnost, već i proces stvaranja umetnosti, prijateljstava, budućnosti... Tako su posmatrači često podstaknuti da postanu stvaraoci.

Zbog toga je Dev9t slogan "Stvaraj dalje", jer jedino na talasu sopstvenog stvaralačkog pogona i uz uvažavanje i razumevanje da su za stvaralaštvo sposobni i oni preko puta nas, čovek može daleko da stigne i postane bolji.

Izložba plakata „DEV9T U OGLEDALU“ biće otvorena do 2. februara 2018. godine.
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text