Gradska Gerila | "Dijalozi" sa Braćom Burazerima u Topolskoj Osamnaest

gradska gerila, goethe, braca burazeri, decko car, topolska osamnaest

Gradska Gerila vas poziva da se pridružite otvorenom razgovoru sa tvorcima brenda "Dechko Tzar" u četvrtak, 23. februara u kafe-knjižari „Topolska Osamnaest“ u 19 časova.

 

 

 

Nikola i Nenad Radojčić, poznatiji kao Braća Burazeri i lica iza brenda „Dechko Tzar“, pridružiće nam se u otvorenom u razgovoru u četvrtak, 23. februara u kafe-knjižari „Topolska Osamnaest“ u 19 časova. Otkriće nam nešto više o tome kako su postali uspešni preduzetnici, iako ne razmišljaju na preduzetnički način, kako je jedna od njihovih kolekcija postala zvaničan beogradski suvenir i kakva im saradnja sa fabrikama i drugim dizajnerima u Srbiji.

Nikola I Nenad Radojčić, odnosno Braća Burazeri, su lica iza brenda „Dechkotzar”, koji je nastao kao serija majica za bend Red Zmaja 2001. godine kao ideja da se u Srbiji pokrene pravi lokalni t-shirt brend. Specijalno dizajnirane majice iz kolekcije DechkoTzar za Beograd su i zvaničan beogradski suvenir.


Fotografija: Branislav Jovanović

 

Dijalozi predstavljaju ciklus neformalnih razgovora sa ciljem deljenja kako uspeha, tako i neuspeha, radi podizanja svesti o značaju neformalnog obrazovanja i ličnog razvoja. Jedanput mesečno, diskusije vode uspešni predstavnici raznih oblasti, kao što su umetnost, kultura, mediji ili tehnologija.

Ovaj događaj organizuje Gradska Gerila uz podršku Goethe-Instituta u Beogradu.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text