Graffiti na Gradele | zima 2017

grafiti, graffiti na gradele,

Novu godinu bolski Graffiti na Gradele započinju radno! U zagrebačkom Studentskom centru 14. januara pripremaju pravo malo druženje letnih razmera, ovoga puta pod krovom i u četiri zida.

Ne boji se GNG hladnoće, ali u letnji đir mnogo je lakše ući sa što manje kila odeće na sebi.

 


U predvorju bioskopa SC od 18 sati očekuje vas izložba radova GNG prijatelja i umetnika – moći ćete da razgledate šta su nam to sve nacrtali Lunar, Lonac, Chez 186, Sarme, Modul Osam, Hana, Mane Mei, Vuk Z. Oreb aka Rad Recorder, Casino i Royal iz HAHA kolektiva, Glitchboy2000, Borut Planinc i Pleh. Izložbu postavlja Antonija Bačić (supernia).

Jedan od ciljeva ove izložbe je da pokažemo u koliko se heterogenu i široku platformu razvio festival Graffiti Na Gradele, odnosno kako graffiti i street art scena može da se graditi konstruktivno i kvalitetno, kroz niz različitih medija i perspektiva. Na jednom mestu okupiće se niz hrvatskih umetnika, od veterana street art i graffiti scene do onih najmađih, koji svojim vizijama u radu donose novu perspektivu iz koje gledamo na tu istu scenu i njen smer razvoja.

graffiti-na-gradele

Osim vrhunskih radova hrvatskih umetnika u sklopu jednodnevnog događanja, organizovan je i mali skate session, kao i party do ranog jutra uz DJ-e Olivera (Bassinga, Krankšvester), Zemba (BLAW:BLAW) i Kunu (Kiosk skateshop crew).

U sklopu celodnevnog eventa posetioci će moći da kupe Graffiti na Gradele merchandise – majice, torbe, rizle... Ulaz na celokupno događanje je besplatan, a za više informacija pratite službeni Facebook event.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text