Gramophone Games premijerno predstavlja svoje igre na Reboot Develop konferenciji

Gramophone Games premijerno predstavlja svoje igre na Reboot Develop konferencij

Novoosnovani novosadski studio Gramophone Games uskoro na Reboot Develop konferenciji predstavlja nove igre koje su nastale sa ciljem da ponude nešto novo i inovativno na indie gaming tržištu.

 

 

Gramophone Games će od četvrtka premijerno prikazati svoje igre Going Medieval, Refoil i Walk The Fort na najvećoj regionalnoj gaming konferenciji Reboot Develop Blue u Dubrovniku gde će biti dostupne za testiranje od 11. do 13. aprila. Svi zainteresovani imaće mogućnost da dobiju Steam ključeve kako bi među prvima isprobali igre nakon zvaničnog izdavanja.


Going Medieval


Going Medieval je colony sim postavljen u alternativnom srednjem veku, u kojem možete izgraditi svoje selo i utvrđenje, od gline, drveta ili kamena. Stanovnici sela, imaće svoje potrebe, osećanja i planove, na koje će uticati spoljašnji svet i njegova istorija. Igrač rukovodi svojim građanima koji mu pomažu da zauzima i osvaja zemlju.

 

Refoil je jedinstveni akcioni platformer u kom se igrači probijaju kroz horde neprijatelja dok istražuju vanzemaljski svet. Ovaj svet se iznova generiše i menja sa svakim novim pokušajem. Smrt je zagarantovana, a da bi prešli nivo, čak i najiskusniji igrači moraju biti istrajni.


Refoil


Walk the Fort je shoot’ em up arkada sa elementima tower defense žanra. Igrač upravlja ultimativnim zaštitnikom, kolosalnom hodajućom tvrđavom naoružanom čitavim arsenalom, i vodi je u borbu protiv sila zla.


Walk the Fort

 

Igre već sada mogu da se zaprate na Steam platformi, a zajednica se okuplja i na Discordu.

Gramophone Games je novosadski indie game studio koji je formirala grupa iskusnih developera 2019. godine, sa namerom da se nakon više od 10 godina bavljenja casual narativnim igrama posvete izazovima indie projekata. GG igre nastaju kao kombinacija ličnih interesovanja developera i istraživanja želja, potreba i navika igrača. Igre ovog studija biće dostupne putem Steam platforme.

Za više informacija, posetite sajt Gramophone Games ili njihovu fejsbuk stranicu.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text