IKEA | Nova SPÄNST ograničena kolekcija

IKEA | Nova SPÄNST ograničena kolekcija

IKEA lansira ograničenu kolekciju za aktivne, urbane stilove života, kreiranu u saradnji sa Kris Stampom, modnim dizajnerom iz Los Anđelesa i kreativnim direktorom robne marke Stampd.

 

 

 

Ulična moda i sport dolaze u robnu kuću IKEA s novom SPÄNST ograničenom kolekcijom, zajedno sa prvim IKEA skejtbordom!

Kompanija IKEA se s puno pažnje bavi istraživanjem svakodnevnog života; kako u domu tako i van njega. Bilo da imate aktivan životni stil i želite da tome prilagodite svoj dom što je više moguće, ili jednostavno uživate u svojim modnim dodacima, kao na primer, patikama, IKEA pruža rešenja uz pomoć svoje nove kolekcije.

Lansiranjem ograničene kolekcije SPÄNST, IKEA zalazi u ulice i ulične sportove, istražuje subkulturu, sve sa željom da animira aktivnu urbanu populaciju. 

Dizajnirana je u saradnji sa Kris Stampom, modnim dizajnerom iz Los Anđelesa i kreativnim direktorom robne marke Stampd.

Bilo da je u pitanju skejtbord, jakna ili cipele koje izgledaju sve bolje nošenjem, ova kolekcija je način da se otkrije novi životni stil, kako onaj koji nosiš na sebi, tako i onaj u okviru tvog doma.

“Ideja iza ove IKEA kolekcije je da iznova vizualizuje kako mlađi, estetski osvešćeni potrošači organizuju svoj orman i modne dodatke kod kuće” kaže dizajner Kris Stamp.

“Želim da se oni ponose načinom na koji predstavljaju svoju odeću i obuću, omogućavajući im da cene svaki svoj predmet čak i kada ga ne nose. IKEA mi je dala priliku da uvedem novu perspektivu u globalno tržište enterijera”, dodaje Kris.

Primenom Krisove vizije, SPÄNST sa sobom donosi svežinu u vidu sportskih materijala, od neophodne odeće do nameštaja. Inspiracijom koja je potekla od betona, prirode i organskih oblika, kolekcija sadrži upečatljive komade za odlaganje, poput transparentnih kutija za cipele (2999 RSD), stalka za odeću (19999 RSD) i garderobera od metalne mreže (29999 RSD). Ali to nije sve - SPÄNST takođe uvodi nekoliko novih, možda i neočekivanih, predmeta - majica, kapa i kapuljača (499 RSD do  2999 RSD), kao i prvi IKEA skejtbord (8999 RSD) i košarkaški koš (4999 RSD).

Ovi ekskluzivni artikli dolaze u ograničenim količinama od samo nekoliko komada, tako da ako želite da skejtujete u IKEA stilu bolje požurite!

Određeni broj artikala iz ove kolekcije dizajnirala je Maja Ganszyniec, česti saradnik kompanije IKEA. Maja, koja je diplomirala na London Royal College-u, vodi svoj dizajnerski studio u Varšavi i održava bliske odnose sa kompanijom IKEA od 2014. godine “Ispostavilo se da smo Kris i ja imali veoma slične ideje za kolekciju i njenu estetiku. Želeli smo da poboljšamo mlad, urbani životni stil i da podržimo ljude koji su aktivni. To je bila naša početna tačka. Danas možete doći kući, na primer, sa skejtanja, parkura, drugih sportova ili joge – i onda završite s vlažnom sportskom odećom, a pritom delite s nekim sićušni stan“ kaže dizajnerka Maja Ganszyniec.

Kolekcija takođe predstavlja LED štapove sa USB povezivošću kao i radni sto savršen za potrebe DJ-a.

SPÄNST, što na švedskom znači elastičnost, ograničena je kolekcija koja istražuje kako urediti aktivno, urbano gnezdo današnjice, i biće dostupna od 11. maja u robnoj kući Beograd Istok i online na www.ikea.rs.

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text