Izložba fotografija "A joyful I/eye" Stefana Weningera

Izložba fotografija "A joyful I/eye" Stefana Weningera

Izložba fotografija "A joyful I/eye" Stefana Weningera biće otvorena 23. oktobra u 19 časova u galeriji Бартcелона (Belgrade Design District, 1 Sprat, lokal 96).
 

Izložba „A joyful I/eye“ prikazuje izbor od 12 fotografija, nastalih od 2010. do 2016. godine.

 

 

 

Naslov „A joyful I/eye“ odražava moja osećanja prema razigranom, „izgubljenom u mislima“ i „postojanju u trenutku“. Tokom stvaranja slike spoljni svet svodim na minimum, ostavljajući samo ono sa čim mi situacija dozvoljava da radim.
Još jedna karakteristika mog rada je određena senzualnost. Radovi pružaju uvid u unutrašnji dijalog sa mojom dušom. Pokazuju šta je za mene esencijalno. Posmatrač može da oseti rezonancu te moje duboke povezanosti sa sopstvenim radom.
U nekima od mojih radova i sam postajem subjekat, jer razigrani pristup sebi i sopstvenom telu igra jednako važnu ulogu i utiče na ono što radim.

Odabir radova pokazuje raznobojni potpourri mojih misli i osećanja, poigravanja sa fotografskim tehnikama u mračnoj komori, radost eksperimentisanja sa svetlom i senkama i iznad svega ono neupadljivo i svakodnevici nevidljivo što razotkrivam u svom radu.

Reči: Deike Janßen, Stefan Weninger
Izložba se realizuje u saradnji sa Austrijiskim Kulturnim Forumom

Izložba će biti otvorena do 4. novembra 2017. godine.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text