Izložba plakata „DEV9T U OGLEDALU“

Izložba plakata „DEV9T U OGLEDALU“

Ulična galerija i Dev9t festival pozivaju na otvaranje izložbe 9 najboljih plakata „DEV9T U OGLEDALU“ koji su pristigli na konkurs za najbolje artwork rešenje za Dev9t2018.

Izložba će biti otvorena 22. decembra u 21h, u Uličnoj galeriji (Čavketov pasaž).

 

 

DEV9T U OGLEDALU naziv je izložbe dev9t najboljih radova pristiglih na konkurs za vizuelni identitet ove manifestacije u 2018. godini.

U potrazi za kreativcima koji će ponuditi artwork rešenja za Dev9t 2018, raspisan je konkurs.

Na izložbi u Uličnoj galeriji će biti predstavljeno 9 najboljih radova po mišljenju žirija, a pobednik će biti proglašen 26. januara 2018. godine.

• O DEV9T

DEV9T je mesto za sve. Za umetnike i one koji to žele biti. Za sve pojedince i grupe koji žele da stvaraju, da uče, da probude sopstvenu kreativnost, da se druže i zabavljaju, da budu korisni… Zamišljen je kao umetnički komjuniti i kota na kojoj se dešava sinergija između posetilaca i učesnika, između dnevnog i noćnog programa, između onih koji su umetnici profesionalci, onih koji to tek žele da postanu, ali i onih koji samo žele da probude svoju umetničku stranu. Jedini način da se to zaista i desi, jeste da svi učestvuju.

Nekoliko godina Dev9t se trudi da pokaže da umetnost znači sve -kreativnost u poslu, u porodici, u svemu čime jedan čovek može da se bavi. I zato se na Dev9t ne vidi samo umetnost, već i proces stvaranja umetnosti, prijateljstava, budućnosti... Tako su posmatrači često podstaknuti da postanu stvaraoci.

Zbog toga je Dev9t slogan "Stvaraj dalje", jer jedino na talasu sopstvenog stvaralačkog pogona i uz uvažavanje i razumevanje da su za stvaralaštvo sposobni i oni preko puta nas, čovek može daleko da stigne i postane bolji.

Izložba će biti otvorena do 2. februara 2018. godine.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text