Još par dana do kraja Remontove Indiegogo kampanje

Još par dana do kraja Remontove Indiegogo kampanje

Crowdfunding kampanja Remont - nezavisne umetničke asocijacije iz Beograda pod nazivom "Da li vam je potreban Remont?" na Indiegogo platformi traje još par dana, do 14. januara 2018. godine.


 

 

 

14. januara se završava Remontova Indiegogo kampanja! Do 10.januara, obezbeđeno je 94% sredstava! Nedostaje još samo 440$ za uspešan završetak kampanje!

Remont – nezavisna umetnička asocijacija poziva sve prijatelje, kolege, saradnike, publiku koja poznaje njihov rad i prati programe Remont NUA, da udruženim snagama podrže njihov napor da uz podršku šire zajednice poboljšaju uslove rada i da nastave da doprinose kulturnoj ponudi Beograda i Srbije.

Protekla dva meseca nekoliko stotina građana kako iz Srbije tako i iz inostranstva (sa različitih kontinenata) podržalo je Remontovu kampanju. Preko 80 umetnika doniralo je radove za uspešno održanu Aukciju od 18. decembra 2017. godine. Podršku su dale institucije poput Kulturnog centra Beograda, Muzeja savremene umetnosti Beograda, mnogobrojni pojedinci među kojima su i strane diplomate, univerzitetski profesori, novinari, IT inženjeri, čak i ministar kulture jedne susedne države!

PRIDRUŽITE SE AKCIJI - REMONT JE POTREBAN!

POMOZIMO REMONTOVCIMA DA USPEŠNO ZAVRŠE INDIEGOGO KAMPANJU!

Prosledite informaciju i poziv putem maila, socijalnih mreža ili lično ljudima za koje znate da bi želeli i bili u mogućnosti da doniraju sredstva.

KAKO DONIRATI?

Donacije se uplaćuju u samo par koraka klikom na opciju BACK IT na strani kampanje “Do you need Remont - repair?”.


Remont – nezavisna umetnička asocijacija iz Beograda u oktobru ove godine je napunila 18 godina postojanja i rada (osnovana je oktobra 1999.). Remont je već 18 godina važan prostor domaće savremene umetničke scene, internacionalno prepoznatljiv partner i važna podrška generacijama naših umetnika.

Remont na Facebooku

Remont na Twitteru

Remont na Deskgramu

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text