KONTAKT | Konferencija, muzika, expo

KONTAKT | Konferencija, muzika, expo

Treće izdanje manifestacije KONTAKT održava se od 20. do 23. marta!


Kontakt je manifestacija posvećana muzičkom biznisu, i ima za cilj, pre svega, umrežavanje organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti, koji poslednjih godina uveliko imaju uticaj na privredni razvoj regiona.

 

 

Tokom prethodne dve godine Kontakt je ugostio više od 100 profesionalaca iz ove oblasti, organizovano je isto toliko muzičkih i umetničkih programa, a Kontakt je posetilo skoro 8.000 ljudi!

Kontakt je dao odgovore na mnoga pitanja iz sfere muzičkog biznisa i muzičkog delovanja na našim prostorima, pre svega kroz edukativne radionice, tribine, panele i, što je još važnije, pokrenuo je nova goruća pitanja.

Kontakt 2019 se dešava na 15 lokacija, a tokom četiri dana biće održano 63 programa u kojima će učestvovati 110 učesnika iz 11 zemalja. Sve to čini Kontakt vrlo atraktivnom manifestacijom u Beogradu na početku proleća.

Kontakt ove godine predstavlja tri programske celine, koje će okupiti veliki broj profesionalaca i ljubitelja muzike:
Konferencija – panelski i tribinski program koji se održava u Marsh Open Spaceu i na Spratu, i pokriva najznačajnija festivalska pitanja i aktivnosti
Ekspo – specijalizovani izložbeni B2B i B2C program, posvećen festivalima i muzičkom biznisu
Muzički program - ove godine čine koncerti u zoni Cetinjske ulice i u Hali sportova ,,Ranko Žeravica".

Kontakt 2019 predstavlja bogat i uzbudljiv konferencijski program, na kome će učestvovati predstavnici najvećih i najznačajnijih muzičkih festivala iz regiona, predstavnici institucija, muzičkih kuća, menadžera i ostalih muzičkih radnika.

Kontakt Konferencija traje od 21. do 23. marta 2019. i ima nekoliko važnih tema za sve koji su uključeni na različite načine u muzički biznis:

• Kako napraviti uspešan festival
• Kako voditi uspešan festival
• Finasiranje velikih manifestacija u regionu
• Music copyright
• Artisti i menadžeri - novi i stari trendovi u muzičkoj industriji
• Istorija i stvarnost najvećih svetskih festival
• Diskografija - Povezivanje u regionu
• Usklađivanje zakona o autorskim pravima sa EU regulativama
• Regionalni kulturni centri i klubovi 
• Radio u digitalnoj eri

Kompletan program manifestacije pogledajte na ovom linku.

Kontakt na Facebooku

Kontakt na Instagramu

O muzičkom programu Kontakta 2019 uveliko se priča, a glavni deo dešava se u Hali sportova ‘’Ranko Žeravica’’, gde 22. marta nastupaju Partibrejkers, čiji su gostimladi i sve popularniji beogradski bend – Turisti.
A već sledećeg dana, u subotu 22. marta u Hali sportova nas čeka svirka tri velika domaća benda, koji nikada ranije nisu deliki binu: Eyesburn, Goblini i Zoster.
Među headlinerima klubova u Cetinjsoj 15, Elektropionir i Subbeerni centar izdvajamo: Urban&4, John Spencer&The Hit Makers, riječki FIT, IrieFM, Stray Dogg, The Trigger, Stereo Banana, Helem Nejse, Jufkamental,  M.O.R.T.

Kompleti ulaznica, u ograničenom broju, u kojem se nalaze propusnice za sve programske celine i sve koncerte, u prodaji su po povlašćenoj ceni od 5.000 dinara. Pakete je moguće kupiti u klubu Zaokret u Cetinjskoj 15 i kafeu Šikarica u Skadarskoj 22.

Pojedinačne karte za sve koncerte muzičkog programa Kontakta mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Tickets i u kafeu Šikarica u Skadarskoj 22.
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text