Kreiranje i izdavanje malih free-to-play igara

Kreiranje i izdavanje malih free-to-play igara

Otvoreni događaj "Kako napraviti uspešnu malu mobilnu free-to-play igru" održaće se u petak, 16. marta od 18 časova u prostorijama HeroLab edukativnog centra (Gospodara Vučića 176).


 

 

 

Igre kao što su Color Switch, The Line Zen, Slip Away, Ball Jump, Swoopy Space neke su od najpopularnijih malih free-to-play video igara danas sa više od 200 miliona igrača.

Njihovo tržište raste svakodnevno kroz povećanje broja indie gaming studija i game maker softvera. Globalno gaming tržište u 2017. godini dostiglo je $108.9 milijardi prihoda, od čega 42% zauzima samo tržište malih mobilnih igara.

U petak 16. marta od 18h u HeroLab prostorijama (ulica Gospodara Vučića 176) organizuje se događaj "Kreiranje i izdavanje malih free-to-play mobilnih igara", gde će biti predstavljeno tržište malih mobilnih igara, App Store platforma, kao i saveti za uspešno kreiranje i izdavanje ovog žanra video igra.

Kao jedini predstavnici u regionu, tokom događaja HeroLab tim predstaviće i najpopularniji drag-and-drop game maker softver - Buildbox, osnovan 2014. godine u San Francisku, uz pomoć kojeg je kreriano preko 20.000 mobilnih igara koje danas imaju preko milijardu korisnika.

Ulaz na događaj je slobodan, a prijave obavezne, zbog ograničenog broja mesta. Prijavite se na ovom linku.

Ulaz je slobodan.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text