Let's Summer with Havaianas

Let's Summer with Havaianas

Predstavljamo modele Havaianas japanki za sezonu leto 2018!

 

Havaianas japanke su odavno osvojile ceo svet svojim kvalitetom, dizajnom i veselim bojama, u duhu zemlje iz koje nam dolaze - Brazila.

  

Čuvene brazilske japanke za leto 2018. stigle su i kod nas, a ove sezone dolaze u nekoliko kolekcija od kojih su najistaknutije: "Hype and Photoprint", "Slim Tropical", i "Brasil 20th Anniversary".

Osim neodoljivih modela u bezbroj primamljivih boja, svim kolekcijama su zajedničke izrazita udobnost i kvalitetan đon, izrađen od prirodne gume.

Zahvaljujući otpornoj gumi, Havaianas japanke ne klizaju, niti se zagrevaju na suncu, a nogu će držati stabilnom i bez neugodnih mirisa pružajući tako osećaj slobode i bezbrižnosti.


Kolekcija Havaianas "Hype and Photoprint" donosi neverovatne letnje prizore iz svih perspektiva – od morskih talasa, pogleda iz vazduha na svestski poznatu brazilsku plažu Copacabanu, pa sve do surfera.

Kolekcija "Slim Tropical" donosi pravi tropski raj, uzbudljivih boja i dezena na vašim japankama, u skladu sa aktuelnim letnjim trendovima. Među Slim modelima svakako se izdvajaju "Slim Nautical", koga karakterišu mornarski simboli – plavo - bele linije, sidra, "Slim Floral" sa cvetnim dezenima, i "Slim Animal" sa raznobojnim animal printovima.

Kolekcijom, "Brasil 20th Anniversary", biće obeležena 20. godišnjica kultnog modela Havaianas japanki s brazilskom zastavom koje su lansirane kao znak podrške brazilskom fudbalskom timu na Svetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj.Hvaianas japanke možete pronaći na ostrvu u prizmelju Ušće Shopping centra u Beogradu i u svim Buzz radnjama.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text