MATES za Koncept 45

news

Nova kolekcija dizajnerskog dvojca MATES za Koncept 45!

 


Originalna prezentacija nove kolekcije brenda MATES koji čine Marko Ilijev i Saša Stević, održana je 9. marta u prostoru Koncept 45 u Beogradu.

 

 


Eklektične boje, ženstvenost i seksipil predstavljeni naglašenom figurom, ali i dekadentna atmosfera koje se ogleda kroz razigrane slojeve resa, glavna su odličja kolekcije Mates for Koncept 45.

Svetlucava Mates vizija vraća nas u modu devedesetih i vreme kada su modeli poput Kate Moss i Naomi Campbell privlačili svu pažnju javnosti, kako svojim pojavljivanjima na pisti, tako i na podijumu nekih od najpoznatijih evropskih i svetskih klubova.

Prepoznatljive karakteristike modnog dua, poput jedinstvenih kombinacija materijala i tekstura, fuzije boja, ali i avangardnih asimetrija ispraćene su svetlom eminentnog regionalnog modnog epicentra kao što je Koncept 45.

Ova atraktivna saradnja nesumnjivo donosi energični modni talas i osveženje.

MATES su promociju svoje nove kolekcije napravili upravo u Konceptu 45. Kreirali su i jedinstvenu scenografiju, u vidu hotelske sobe, sa svim hotelskim elementima.

Na štenderima su bili izloženi svi komadi iz kolekcije, koji su privlačili pažnju velikog broja beogradskih dama, koje su došle na ovu nesvakidašnju prezentaciju, među kojima su i Sara Jo, Ida Prester i Petra Cigoj (Lollobrigida), Duška Jovanić, Dunja Jovanović, Jovana Radojićić, Mima Zečević, Maja Šuša, Svetlana Ninković,...

Nova kolekcija brenda MATES, dostupna je u Konceptu 45 u Beogradu (Kralja Petra 45).

Koncept 45 na Instagramu.

Fotografije: Luka Cako i Aleksa Vitorović

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text