"MetArt" izložba najboljih radova studenata Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan

"MetArt" izložba najboljih radova studenata Fakulteta digitalnih umetnosti Unive

"MetArt" izložba najboljih radova studenata Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, biće otvorena 4. septembra u 18 časova u galeriji Pro3or (Koče Popovića br. 9).


 

 

 

Izložba „MetArt“ će prikazati i predstaviti najuspešnije studentske radove koji su se našli u okviru Godišnje izložbe održane u junu ove godine na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu.

"MetArt" je tradicionalna izložba radova studenata Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, koja se održava već petu godinu za redom.

Ovi mladi, vizuelni komunikatori doprinose višemedijalnom predstavljanju publici i sa novitetima iz oblasti digitalnih umetnosti, ilustracije, animacije, slike, videa, modnih performansa, interaktivnih instalacija i još mnogo toga.

Fakultet digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan edukuje mlade dizajnere u različitim granama i sferama dizajna, a njihova inovativna i sveža rešenja opisuju individualne i jedinstvene odgovore na različite teme.

O Univerzitetu Metropolitan

Kada je 2005. godine osnovan Fakultet informacionih tehnologija napravljena je osnova za izgradnju jedne moderne institucije koja svoju snagu temelji na kvalitetu obrazovanja i bliskoj saradnji sa privredom. Stabilan i kontinuiran razvoj ovog fakulteta kulminirao je 2010. godine osnivanjem Fakulteta za menadžment i Fakulteta digitalnih umetnosti i konačnim utemeljenjem Univerziteta Metropolitan. Kao inovativno-preduzetnički univerzitet on danas predstavlja jednu od vodećih naučno-obrazovnih institucija u Srbiji koja neguje primenjena istraživanja i posebnu pažnju poklanja razvoju privrede i društva čiji je aktivni deo. Sa ukupno 18 studijskih programa koji se odvijaju kroz tradicionalnu ili online nastavu i potpuno su usklađeni sa Bolonjskom deklaracijom za evropski sistem obrazovanja, Univerzitet Metropolitan obrazuje studente u skladu sa aktuelnim potrebama tržišta.

Izložba će biti otvorena do 14. septembra 2017. godine.


 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services