Mikser pokreće crowdfunding kampanju za završetak rekonstrukcije kulturnog centra Mikser House Sarajevo!

Mikser pokreće crowdfunding kampanju za završetak rekonstrukcije kulturnog centr

Kulturna organizacija „Mikser" pokreće međunarodnu crowdfunding kampanju za završetak radova na rekonstrukciji napuštene fabrike u industrijskom kompleksu „Vaso Miskin Crni“ u Pofalićima u budući regionalni centar Mikser House u Sarajevu, čije je svečano otvaranje zakazano za 8. septembar ove godine.

 

 

 

 

Mikser organizacija je do sada prikupila ¾  neophodnih sredstava, iz sopstvenih izvora i uz pomoć komercijalnih partnera, fondacija, privatnih donatora i prijatelja projekta. 

Preostalih 25 % ili 75 000 eura, pokušaće da obezbede solidarnim finansiranjem građana, zainteresovanih kolektiva, budućih posetilaca Mikser kuće, ali i pojedinaca širom sveta koji dele uverenja da je inicijativa koja afirmiše lokalne talente i model kulturne reintegracije regiona pravi put za repozicioniranje Balkana.


Mikser House u Sarajevu biće snažan katalizator kulturnog i civilizacijskog dijaloga među mladim ljudima u regionu bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost, uvažavajući osnovne postulate apsolutnih vrednosti na kojima Mikser House iz Beograda već godinama gradi svoj put samoodrživosti i postojanja na kulturnoj sceni regiona, bez dinara državnog finansiranja.

 

Ti postulati su – multikulturizam, tolerancija, kreativnost, pomirenje i podsticanje kreativnog preduzetništa kod mladih, kao ozbiljne razvojne šanse za prosperitet budućih generacija na Balkanu.


 

Svi detalji oko načina na koji zainteresovani pojedinci i kolektivi mogu pomoći završetak radova na rekonstrukciji bivše fabrike u kulturni centar Mikser House u Sarajevu, nalaze se na ovom linku.

 

 

Kako od vidljivosti kampanje najviše zavisi njen uspešan ishod, pojedinci, kolektivi i mediji mogu učiniti mnogo za uspeh Mikserove crowdfunding kampanje deljenjem linka i informacije o kampanji na društvenim mrežama.


 Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text