Monday Club

news

U okviru projekta "Kreativno društvo" (Creative Society) pokrenut je "Klub ponedeljkom" (Monday Club).

"Klub ponedeljkom" je mesto za dijalog, razmenu iskustava i mišljenja o preduzetništvu, kreativnosti i inovativnom razmišljanju. Organizacija "Kluba ponedeljkom" realizovana je u saradnji Ambasade Švedske sa Muzejom nauke i tehnike u Beogradu.

"Klub ponedeljkom" startuje 24. oktobra u 18h i održavaće se svakog ponedeljka od 18h-20h u Muzeju nauke i tehnike u Beogradu, sve do 12. decembra 2011. godine. Organizatori žele da istražuju šta je to što nas pokreće i kako ideje mogu da se razvijaju i realizuju, u verovanju da svako od nas poseduje maštu i sposobnost da stvori nešto novo. Fokus "Kluba ponedeljkom" su kreativnost, inovativno razmišljanje, kulturno i društveno preduzetništvo i kreativna ekonomija. Klub ponedeljkom je mesto susreta za diskusije i prezentacije, i razmenu iskustava i znanja. 

Na prvom "Klubu ponedeljkom" 24. oktobra u 18h imaćete priliku da čujete Hedu Krauc Šegren (Hedda Krausz Sjögren), direktorku kompanije Hedda Produktion AB, i Dejana Ubovića, direktora Kulturnog centra GRAD i inicijatora Asocijacije Nezavisna kulturna scena Srbije. Na temu „Pomerati granice - kako uspeti u tome?", nagrađivana producentkinja, Heda Krauc Šegren će govoriti o inovativnoj dokumentarnoj predstavi SEDAM koja se prikazuje širom sveta od 2008. godine. Heda je izvela na pozornicu blizu 300 političara i medijskih ličnosti da pročitaju životne priče sedam aktivistkinja za prava žena. GRAD, Evropski centar za kulturu i debatu, je multifunkcionalni prostor sa mogućnošću organizovanja programa kao što su izložbe, koncerti, konferencije, radionice i filmske projekcije. Radi i kao dizajnerska radnja, biblioteka i bar: jednom rečju-mesto susreta. 
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Komentari

Slobodan Jovanović's picture
Slobodan Jovanović
15:37 24/10/11

Adresa

Gde se nalazi Muzej? Na Dorcolu?

Ivana Srdanović's picture
Ivana Srdanović
16:12 24/10/11

Da

Donji Dorćol  
Skender-begova 51

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services