MONOMI by fleka

MONOMI by Fleka

Već je deo lepe tradicije, da svake godine za novogodišnji poklon dobijemo poseban paket iz bratske nam Crne Gore, od podgoričkih prijatelja iz fleka studija.

Ove godine, flekin novogodišnji poklon je društvena igrica MONOMI*, dostupna za iOS, Android i web korisnike u formi kartica sa pitanjima i odgovorima.

 

 

Monomi će svim učesnicima igre omogućiti da se zabave i steknu ili osveže znanja iz različitih oblasti, kao i da odmere snagu sa onima s kojima provode vreme tokom praznika.

*Monomi (jap., imenica) "onaj koji sve vidi"; posmatrač, sinonim za nindžu.

fleka - podgorički studio za interaktivni dizajn specijalizovan za web i mobilne platforme svojim specijalno osmišljenim, divno dizajniranim i fantastično produciranim novogodišnjim poklonima, već skoro 10 godina, klijentima i saradnicima čestitaju praznike. Poklon je za njih od samog početka predstavljao nešto više od lepog običaja, a sada je, nakon jedne decenije, postao i važan deo identiteta kompanije. 

Poklon je "rastao" zajedno sa flekom, prateći promene koje su se dešavale, ali uvek sa istim ciljem, stvoriti doživljaj koji zbližava i podstiče radoznalost.

Tokom izrade ne prave kompromis oko suštine poklona i veruju da je doslednost razlog pozitivnih reakcija primaoca pokona dugi niz godina.

Godinu u kojoj obeležavaju deceniju postojanja, započinju predstavljanjem web i mobilne aplikacije MONOMI, koja je nastala u okviru studija fleka.

Monomi ističe usmerenost budućih flekinih poklona na tehnologiju. Želja je da se kroz sinergiju kreativnosti i tehničkih mogućnosti učini da svakodnevne navike postanu lakše i zabavnije, a njihovi proizvodi dostupni svima.

Koristeći princip kartica za učenje, možete testirati svoje znanje o temama koje su grupisane u špilove, a ponuđena pitanja i rešenja će osvežiti ili dopuniti vaše znanje. Pošto tehnologija ne udaljava već zbližava ljude, i kreativci iz studija Fleka su omogućili princip igranja udvoje.

"Ništa u vezi sa flekom i novogodišnjim poklonom nije slučajno, tako crnogorsko vino "Lipovac" i medenjaci zapakovani u ovom sepcijalnom poklonu imaju svoju "ulogu" - tu su da nazdravimo, uz zahvalnost što ste dio našeg profesionalnog puta", kažu iz fleke.Putem Monomi aplikacije za učenje i zabavu pomoću pametnih kartica, možete testirati svoje znanje o različitim temama ili se takmičiti sa protivnikom koga odaberete! 

 

fleka na Facebooku
fleka na Instagramu

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text