Nova Iskra predstavlja novine u svojoj coworking usluzi

Nova Iskra predstavlja novine u svojoj coworking usluzi

Prvi kreativni hub na našim prostorima i jedan od vodećih coworking prostora u zemlji i regionu predstavlja svoje proširene kapacitete, novi websajt, nove usluge i specijalne povoljnosti za sve nove članove koji se pridruže Nova Iskra coworkingu do kraja ove godine.

 

 

Skoro pet godina nakon otvaranja u ulici Gavrila Principa u Beogradu, prvi kreativni hub u našem regionu Nova Iskra uspeo je da postepeno udvostruči svoje kapacitete, kvadraturu prostora i paletu usluga koje svojim članovima stavlja na raspolaganje.

Pored novina u samom prostoru, paleta usluga Nova Iskra Coworkinga je osvežena sa nekoliko korisnih novina. Pre svega, tu je sasvim novi sajt www.novaiskraworkspace.com, na kome možete pogledati prostor i korisničke pakete, poslati upit za korišćenje prostora, zakazati svoju posetu, a zatim i iskoristiti mogućnost “test dana” potpuno besplatno.

Zasebna web prezentacija edukativne platforme Nove Iskre takođe će biti predstavljena do kraja godine, dok se na ovaj način coworking servis komunikacijski razdvaja od aktivnosti u domenu neformalnog obrazovanja i međunarodnih projekata.

Pored novog sajta, u ponudi Nova Iskra Coworkinga sada su i mogućnosti registracije vaše firme na adresi NI, kao i usluge virtuelne kancelarije.

NOVA ISKRA - Coworking space from Nova Iskra on Vimeo.


Širenje vaše profesionalne mreže, matchmaking i prednost u pohađanju brojnih edukativnih programa koje Nova Iskra organizuje spadaju u dodatne vrednosti članstva u ovom jedinstvenom coworking prostoru, pored one osnovne – inspirativnog, dinamičnog, funkcionalnog i moderno-opremljenog radnog prostora koji zadovoljava sve vaše potrebe.

Trenutno je u toku i specijalna akcija do kraja ove godine – svi novi članovi dobijaju popust od 10% na članarine za prva tri meseca, dok su na raspolaganju i specijalne povoljnosti za timove (3 ili više članova) koji se pridruže Novoj Iskri u ovom periodu.

Od početnih 18, Nova Iskra Coworking od ove godine na raspolaganji ima čak 56 radnih jedinica, koje čine radni stolovi namenjeni frilenserima, preduzetnicima ili manjim i većim timovima koji su aktivni u domenima dizajna, IT-a, arhitekture, preduzetništva i biznisa. Svaku radnu jedinicu čine i udobna stolica, stona lampa, lični ormarić i kompjuterski monitor veličine 24”. Neke od novina u prostoru uključuju i veći broj sala za sastanke (sada ukupno 3), “standing desk”, kao i dve izdvojene kancelarije namenje timovima od 4 ili 6 članova.

Ukupnu površinu od oko 700m2 sada upotpunjuju i kompletno opremljena terasa koja se može koristiti kako za rad tako i za opuštanje, kao i prvi urbani vrt u centru Beograda (Nova Iskra Green Lab), koji će uskoro biti oplemenjen i košnicama za “urban beekeeping”. 

U celom prostoru, kao i na terasi, obezbeđen je optički internet 40/40 mbps, a članarina je moguća na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou.

Sve detalje možete saznati na www.novaiskraworkspace.com.

 
Fotografije: Lumina Images i Relja Ivanić
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text