Otvaranje Festivala studentskog filma

Festivala studentskog filma

Otvaranje Festivala studentskog filma

FSF 011, jedanaesti po redu Festival studentskog filma održaće se od 18. do 21. marta 2010. u Beogradu. Svečano otvaranje je zakazano za četvrtak, 18. mart u 19h u Muzeju jugoslovenske kinoteke (Kosovska 11). Prateći program festivala ćiniće raznovrsni umetnički projekti, izložbe, žurke, performansi i koktel večeri.

Prateći program koji podrazumeva otvaranje i zatvaranje Festivala, biće održan u Kulturnom centru Grad (Braće Krsmanović 4).

22:30h - Bend “Valentina and chain reaction”

23:00h - DJ Miss Millie / Miljana Krasić

Festival studentskog filma FSF je prvi festival studentskog filma u Srbiji. Osnovan je 1999. godine u Beogradu od strane studenata produkcije Fakulteta dramskih umetnosti. Organizacionu strukturu Festivala studentskog filma takode cine studenti produkcije.

Festival studentskog filma FSFPhoto: Nikola Tarasjev

FSF je kulturna manifestacija koja publici predstavlja filmove mladih autora iz celog sveta, omogućava uvid u različite pristupe filmu i okuplja studente svetskih filmskih škola. Festival studentskog filma neguje i tradiciju pozivanja renomiranih profesora i profesionalaca iz oblasti filmske pedagogije i režije.

Tokom proteklih 10 godina prikazano je preko 900 kratkometražnih filmova iz više od 40 zemalja. U okviru Festivala postoje i prateći programi: filmske radionice, seminari, promotivne žurke, performansi na javnim gradskim prostorima, kao i druge propratne manifestacije.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text