Otvoren novi INES Atelier u Beogradu

Otvoren novi INES Atelier u Beogradu

Modna dizajnerka Ines Janković predstavila je svoju novu kolekciju u novootvorenom enterijeru - Ines Atelier na adresi Zmaja od Noćaja 1.


Novi Ines Atelier izveo je Enterijer Janković, po projektu arhitektonskog studija Kolege iz Beograda.

 


Ines Janković već nekoliko godina uspeva da ide korak ispred u svojim modnim prezentacijama, a ovoga puta je oduševila luksuznim enterijerom njenog novog modnog kutka na Dorćolu.

Mnogobrojni gosti na otvaranju novog modnog studija Ines Atelier uživali su u zaista jedinstvenom enterijeru, ali i novoj kolekciji za jesen - zimu 2019.

Ines Atelier je luksuzni studio na dva nivoa, u kome dominira puno drvo u kombinaciji sa mermerom i staklom, sa mnogo ogledala, zelenila i prelepih cvetnih aramnžmana, što ga čini jedinstvenim modnim ateljeom u Beogradu.

Poseban deo showroom-a posvećen je poznatoj Bridal kolekciji Ines Atelier-a, gde pored prelepih venčanica, buduće mlade mogu naći i cipele, ukrase, nakit i aksesoare.

Pored izloga sa garderobom, kroz ceo izložbeni prostor postavljena su staklena zvona sa aktuelnim nakitom.

Ines je ovom prilikom promovisala i svoju novu kolekciju za jesen-zimu 2019, koja je jednako mamila uzdahe brojnih dama koje su prisustvovale otvaranju ovog nesvakidašnjeg modnog prostora.

Kao i sve prethodne kolekcije i ova kolekcija Ines Atelier obraća se snažnoj, nezavisnoj ženi novog, modernog doba, koja je i nežna i seksi.

Kolekcija obiluje odelima i sakoima strožije forme, naglašenih ramena, rađenim u vunenim štofovima karakterističnim za muška odela.

Kao kontrast, pojavljuju se haljine, bluze i suknje ležernijih materijala, inspirisane ženskom estetikom 80-ih godina, vidljivom u voluminoznim formama rukava i sjajnim materijalima karakterističnim za taj period.

Kolorit karakterišu intenzivne boje i kontrast zagasitih nijansi kombinovanim sa vibratnim bojama.

Fotograf kampanje je Marko Vulević, art direkcija i stajling - Lara Milanović, šminka - Branislav Nikić, frizura - Đuka Ivanović, model Amra Čerkezović (Mode Scouting Office), dizajn asistent - Marko Ivković.

Fotografije: Jovana Tomašević

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text