Peta KREATIVNA REPUBLIKA u Bihaću!

Peta KREATIVNA REPUBLIKA u Bihaću!

Peti po redu Festival kreativnih komunikacija "Kreativna Republika", održava se od 13. do 15. septembra u Muzeju AVNOJ-a u Bihaću.

 

 

 

 


Kreativna Republika je festival kreativnih komunikacija, koja kroz panele i predavanja, nudi nova kreativna rešenja za stvarne poslovne probleme, razmenu poslovnih iskustava i primere dobre prakse sa novim trendovima iz sveta oglašavanja i marketinga.

Već petu godinu Kreativna Republika svoja zasedanja održava u Bihaću, gradu na Uni, gde pored zvučnih imena kreativne industrije regiona privlači i goste različitih profila.

Kreativna Republika se rodila kao odgovor na potrebu da se komunikacijska industrija približi lokalnoj zajednici i privredi, a izrasla je u projekat mapiranja Bihaća kao centra kreativne industrije u Bosni i Hercegovini. Samim tim od izuzetnog je značaja promociji visokog turističkog potencijala, kako samog grada Bihaća, tako i države.

Pored prijateljske i tople atmosfere malog prostora Muzeja AVNOJ-a koji olakšava uzajamnu komunikaciju publike i predavača, i podstiče razvoj novih poznanstava i prijateljstava, Kreativnu Republiku karakterišu i isključivo regionalni predavači, koji na svakom zasedanju potvrđuju da naše govorno područje ima vrhunske stručnjake i na ovom polju.

Organizator konferencije je Centar za razvoj ideja "Poligon" nevladina organizacija iz Bihaća, koja ima za cilj da promoviše i razvija kreativnu industriju, ali i širu ideju poslovanja. Uz konferenciju "Kreativna republika", CRI Poligon organizuje i seriju malih inspirativnih razgovora "Bihac Chit Chat", kao i veliki broj edukativnih programa.

Prijave za petu po redu Kreativnu republiku su otvorene na zvaničnom sajtu festivala.

Za KR5 vizual pobrinula se Imelda Ramovic i njen Mireldy team.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text