Projekcija filma Adio Sole u Poletu

Projekcija filma Adio Sole u Poletu

Projekcija filma Adio Sole biće održana 7. avgusta od 20 časova u Galeriji Polet (Cetinjska 15).

 

Adio Sole je kratko igrano ostvarenje Elizabete Mušić, dramski film o dvoje mladih koji se ponovo povezuju odlazeći na put u prirodu bez mobilnih telefona.

 

 

Janko, IT programer mnogo radi na ekranima pa se zbog toga i veza sa Natalijom raspala. Ona ga zove da provedu vikend bez ekrana, ali ga i šef zove da ponovo radi prekovremeno. Janku je dojadio takav način života i rešen je da promeni nešto i pronađe ravnotežu između profesionalnog i privatnog života.

Elizabeta Mušić je rođena u Beogradu producentkinja i prevodilac. Njen prvi film Adio sole snimljen je za praktični deo završnog ispita na master studijama FTV Produkcije na Fakultetu savremene umetnosti (FSU). Scenario, režiju i kameru potpisuje u saradnji sa kolegama iz respektivnih sektora.

Glumci:

Milan Uzelac je rođen u Beogradu. Završio je master Glume u klasi profesora Vide Ognjenović i Ivana Bosiljčića na Fakultetu savremene umetnosti (FSU). Glumio je u brojnim pozorišnjim predstavama, reklamama i filmovima.

Jovana Stević je glumila u TV serijama: Ubice mog oca (2016), Montevideo, Bog te video! (2012) i Senke nad Balkanom (2017). Diplomirala je Menadžment u umetnosti i Novinarstvo, a zatim i Glumu u klasi profesora Vide Ognjenović i Ivana Bosiljčića na Fakultetu savremenih umetnosti. Suosnivač je Japansko-srpskog festivala filma koji se održava u Beogradu i Tokiju.

Adio Sole Official Trailer from Elizabeta Music on Vimeo.


 

 

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text