Promocija monografije Nenad Johnny Racković i otvaranje izložbe Borisa Burića | NOVA Remont produkcija!

Promocija monografije Nenad Johnny Racković i otvaranje izložbe Borisa Burića -

Nakon uspešno završene prve faze kampanje „Da li vam je potreban Remont“ Remont NUA 2018. godine kreće u NOVI ŽIVOT!

 

Početak nove faze Remont obeležava u četvrtak, 18. januara 2018. od 18 časova sa dva posebna događaja: Promocijom monografije „Nenad Johnny Racković" i otvaranjem izložbe „DOSIJE: Nečovek“ Borisa Burića.

 

 

Kao što je već najavljeno iz Remonta, novu radnu godinu obeležavaju predstavljanjem nove, sveže i snažne produkcije iz Remontove radionice - dugo očekivane monografske publikacije „Nenad Johnny Racković“. Monografija će se na promociji prodavati po specijalnoj ceni od 1200 RSD.

U ovoj uzbudljivoj knjizi fenomen Racković je sagledan, opisan i objašnjen iz ugla dvadesetak različitih autora i zabeležen objektivom pedesetak različitih fotografa.

Početak iscrpnog i svakodnevnog rada na monografiji obeležilo je i kreativno druženje dvojca Racković – Burić. Sastali su se prvi put u Remontu i od tada se susreću redovno, skoro svakodnevno. U Remontu su se vodili maratonski razgovori, ispovedanja, preslišavanja, praćenja. Sazrevaju ideje, sazrevaju ljudi.

Izložbom „DOSIJE: Nečovek“ fotograf Boris Burić daje svoje viđenje fenomena, neuhvatljivog i većini nejasnog čoveka ovog grada koji svojim življenjem uporno nešto govori i na nešto ukazuje.

Izložba Borisa Burića će biti otvorena do 2. februara 2018. godine.

 

Proteklih dva meseca nekoliko stotina građana kako iz Srbije tako i iz inostranstva (sa različitih kontinenata) podržalo je Remontovu kampanju. Preko 80 umetnika doniralo je radove za Aukciju uspešno održanu 18. decembra 2017. godine! Podršku su dale institucije poput Kulturnog centra Beograda, Muzeja savremene umetnosti Beograda, Asocijacija NKSS, mnogobrojne organizacije i pojedinci među kojima su i strane diplomate, univerzitetski profesori, novinari, IT inženjeri, čak i ministar kulture jedne susedne zemlje!

Uspešno su prikupljena predviđena sredstva na platformi Indiegogo.

Remontu želimo uspešan nastavak kampanje „Da li vam je potreban Remont“ i puno uspeha u budućem radu. 
 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text