Radionica Geometrija | Izložba radova studenata Odseka za pejzažnu arhitekturu i hortikulturu

Radionica Geometrija | Izložba radova studenata Odseka za pejzažnu arhitekturu i

Radionica Geometrija | Izložba radova studenata Odseka za pejzažnu arhitekturu i hortikulturu biće otvorena u utorak, 12. septembra u 19 časova u Galeriji Studentskog kulturnog centra.

 

 

 

 

Radionica Geometrija je kreativna platforma na Odseku za pejzažnu arhitekturu i hortikulturu i namenjena je studentima svih nivoa studija sa ovog odseka.

Radionica studentima pruža mogućnost za razvoj i izražavanje kreativnih sklonosti. Studenti se bave geometrijom, formom, kompozicijom i vizuelnim komunikacijama.

Izložba Radionica Geometrije predstavlja radove na temu Geometrije i njenu različitu interpretaciju.

Kroz upotrebu materijala, njihovih različitih mehaničkih svojstava, tekstura, boja, sposobnosti da reflektuju svetlost i senki radovi će minimalističkim pristupom uvesti posmatrače u svet Geometrije.

Kako je Radionica osnovana na Odseku za pejzažnu arhitekturu i hortikulturu, neizostavan deo izložbe će biti i sama veza Geometrije sa prirodom.

Pokretač i rukovodilac Radionice Geometrija je dr Biljana Jović, docent Univerziteta u Beogradu, Šumarskog fakulteta.

Radionica je počela sa radom 2014. godine na Šumarskom fakultetu. Studenti su tokom tri godine rada Radionice imali priliku da na 4 grupne izložbe, u zgradi fakulteta, prikažu svoje radove.

Pored toga, Radionica je imala priliku i da izlaže na Međunarodnom sajmu hortikulture (2016; 2017.), Međunarodnom trijenalu proširenih medija (2017.) u Umetničkom paviljonu ,,Cvijeta Zuzorić'' i međunarodnom festivalu Beogradski mesec fotografije (2017.)

Izložba će biti otvorena do 23. septembra 2017. godine.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text