Radionica izrade nakita u Manakovoj kući

Radionica izrade nakita u Manakovoj kući

Radionica izrade nakita Tehnoart škole, održaće se 14. juna od 16. do 17 časova u Manakovoj kući (Gavrila Principa 5).


Etnografski muzej u Beogradu poziva na radionicu u Manakovu kuću, gde će biti održana radionica izrade nakita: Ručna izrada Vizantijskog lanca - kraljev preplet.

 

 

Radionica je pokaznog karaktera. Učesnicima radionice će biti demonstrirana tehnika izrade Vizantijskog lanca, a zatim će i sami izrađivati preplet alkicama od materijala po ličnom izboru. Na radionici će se raditi sa pristupačnim materijalom (bakar i sl.). Zainteresovani učesnici mogu da donesu i svoje alkice kao i klješta, iako to nije neophodno. Lanac koji učesnici urade sopstvenim alkicama u tom slučaju postaje njihovo vlasništvo.

Polaznici radionice mogu da donesu i svoj materijal. U tom slučaju lanac koji izrade sopstvenim alkicama mogu da zadrže.

Radionicu vodi: Despina Četnik – Crnčević, profesor na smeru Juvelir umetničkih predmeta u Tehnoart školi za mašinstvo i umetničke zanate u Beogradu.

Radionica je deo pratećeg programa u okviru izložbe maturanata i učenika Tehnoart –škole za mašinstvo i umetničke zanate u Manakovoj kući

Organizator radionice: Likovni urednik programa u Manakovoj kući, Milena Đurica

Informacije na tel: 011 30 36 114, 063 64 88 92

 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text