SULUV | Happy Trash Production „Slike“

suluv, happy trash slike

Povodom 900-te izložbe SULUV-a i 41. godine tehnika samoodbrane slikarska sekcija grupe Happy Trash Production predstavlja „SLIKE“ u ponedeljak, 14. avgusta u galeriji SULUV (Bulevar Mihajla Pupina 9, Novi Sad).

Autori izložbe: Branislav Petrić, Dragan Matić, Vladimir Marko

 

S obzirom da umetnička praksa grupe HTP ne podleže strogo definisanim umetničkim strategijama i da podrazumeva diverzitet motiva i tehnika, na ovoj izložbi su predstavljeni slikarski radovi manjih formata koje su članovi grupe HTP naslikali tokom 2014 -'17. godine, a koji su realizovani kao njihova nezavisna viđenja medija i sadržaja slike danas.

suluv-happy-trash-Branislav-Petric
Branislav Petrić


Izlagači na ovoj izložbi su:

Branislav Petrić / DJ Čkalja (1959)
Diplomirao slikarstvo na Akademiji umetnosti u Novom Sadu (1984). Slobodni umetnik. Osim izlagačkih aktivnosti, poslednjih godina radi video-scenografiju za koncerte i pozorišne predstave i nastupa kao Trash IJ (Image jockey).

Dragan Matić / DJ Taško (1966)
Diplomirao (1991) i magistrirao (2000) slikarstvo na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, gde radi kao redovni profesor na Katedri za slikarstvo. Trenutno radi u umetničkim grupama Happy Trash Production i Multiflex.

suluv-happy-trash-Vladimir-Marko-Doba-pupavaca
Vladimir Marko, Doba pupavaca


Vladimir Marko / DJ Gula (1961)
Diplomirao filozofiju u Beogradu. Doktorirao na Filozofskom fakultetu Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka), gde je i zaposlen na Katedri za Logiku i metodologiju nauka. Bavi se savremenim formalnim interpretacijama antičkih logika i filozofijom nauke.

Naslovna: Dragan Matić, Communications issues

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text