Ultimate Ears' Portable Speakers BLAST & MEGABLAST | designed by Nonobject

news

Predstavljamo mobilne zvučnike BLAST i MEGABLAST renomiranog brenda Ultimate Ears

Iza svih Ultimate Ears (UE) proizvoda stoji potpis Nonobject dizajnerskog studija smeštenog u Palo Altu u Kaliforniji. Nonobject su osnovali Branko i Sunčica Lukić, nagrađivani srpski dizajneri.

 

Ultimate Ears (UE) je mlada internacionalna kompanija, ali u svetskim razmerama vodeća kada je u pitanju proizvodnja prenosivih (mobilnih) zvučnika. Ova kalifornijska kompanija je krajem prošle godine predstavila novu liniju zvučnika Blast i Megablast.

Nonobject studio Branka i Sunčice Lukić, dizajnira UE proizvode od samog početka, a takođe su radili na mnogim projektima za roditeljsku kompaniju Logitech International (logitech.com).

Saradnja između UE i Nonobject-a počela je 2011. godine sa dizajnom sada već ikoničnih UE Boom zvučnika, koji su od strane korisnika dobili najbolje kritike. Boom je postao standard za zvučnike za mobilne telefone, prema procenama sajtova kao što su The Verge, Wired, Mashable itd... Ova saradnja je rezultirala mnogim drugim uspešnim proizvodima kao što su Megaboom, Roll, Boom 2, i najnovijim modelima Blast i Megablast.

Branko i njegov tim nude najinovativnija dizajnerska rešenja za razne kompanije i njihove proizvode. Njihov nekonvencionalni pristup dizajnu i brendingu, kao i njihov know-how pristup u produkt dizajnu i inovacijama, su od kompaniju Ultimate Ears za samo nekoliko godina od pokretanja u maju 2013. godine, napravili svetskog lidera u ovoj oblasti.Novi prenosivi bežični zvučnici Blast i Megablast, koji u sebi imaju ugrađenu Amazonovu Alexa hands-free tehnologiju kojom se upravlja glasom, dostupni su u dve veličine.

To su jaki Wi-Fi/Bluetooth zvučnici sa 360 stepeni zvuka; vodootporni su, sadrže dugotrajne baterije, i obloženi su “akustičnom kožom—inovativnim materijalom razvijenim od strane originalnog Boom zvučnika koji daje najrazvijeniji prenosivi zvuk, kod kuće ili u pokretu.

Sa odmah prepoznatljivim i ikoničnim Nonobject dizajnom za UE, Blast je veoma sličan prethodnoj verziji, Boom-u 2, osim što ima oštrije uglove i veće dugmiće. Dizajn je nov i osvežavajući, a zvučnici su malo veći od Boom i Megaboom verzija, nudeći jači zvuk na već jakom hardveru. Zvučnici su dostupni u šest boja.UE proizvodi dostupni su u Apple-ovim radnjama širom sveta, kao i u najvećim svetskim tehnološkim lancima. Lista ritejlera UE zvučnika nalazi se na ovom linku.

Zvučnici se uveliko naručuju na Ultimate Ears sajtu, kao i na sajtovima trgovaca saradnika. Blast košta $229, a Megablast $299. Power up, punjač za oba zvučnika košta $39..Alexa nudi hands-free pristup svim muzičkim servisima kao što su Amazon Music, iHeartRadio i TuneIn, sa Pandoraom i Deezerom kao budućim uključenjima. Korisnici će takođe imati pristup i drugim Alexinim servisima kao što su vesti, vremenska prognoza, audio knjige, mogućnost glasovne kontrole drugih uređaja koji su IoT kompatabilni, odgovore na opšta pitanja i još mnogo toga...

Ultimate Ears sa ugrađenim Amazon Alexa softverom daje ultimativni zvuk i ultimativno upravljanje glasom! 
 

Nonobject na Instagramu
Photo courtesy of Ultimate Ears 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text