Lokal

Razgovor o izložbi Slatke konceptualne umetnice


"Slatka konceptualna umetnica traži razumevanje"
je događaj koji će se održati u umetničkom prostoru U10 (Kosovke devojke 3), u sredu 29. juna, u 19 časova.

 


 

44. Majska izložba ULUPUDSa

44. Majska izložba ULUPUDSa biće otvorena u četvrtak 10. maja 2012. u 19h u Muzeju primenjenih umetnosti.

 

Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije (ULUPUDS) priređuje 44. Majsku izložba "U škripcu" koja će biti otvorena u MPU do 31. maja 2012. godine.

Nova Iskra predstavlja novine u svojoj coworking usluzi

Prvi kreativni hub na našim prostorima i jedan od vodećih coworking prostora u zemlji i regionu predstavlja svoje proširene kapacitete, novi websajt, nove usluge i specijalne povoljnosti za sve nove članove koji se pridruže Nova Iskra coworkingu do kraja ove godine.

 

 

Manifestacija "Druženje sa fićom i vespom"

Muzej Jugoslavije i Udruženje istoričara automobilizma u subotu 23.septembra sa početkom u 10 časova organizuju šestu godinu zaredom manifestaciju "Druženje sa fićom i vespom".
 

 

Manifestacija će biti održana na platou ispred Muzeja Jugoslavije (Mihaila Mike Jankovića 6).


 

Septembarske DOBRE NAVIKE | Šetnja kroz savremenu umetnost Beograda

U subotu 23. septembra, Remont - nezavisna umetnička asocijacija nastavlja sa realizacijom projekta Dobre navike - Šetnja kroz savremenu umetnost Beograda.

 

Šetnja će trajati od 11 do 14 časova.

Izložba savremene umetnosti "Confronti / Poređenja" u Jugoslovenskoj kinoteci

Izložba savremene umetnosti (tri italijanska i tri srpska umetnika) pod nazivom "Confronti / Poređenja" italijanske kuratorke Alesija Karlino (Alessia Carlino), otvorena je 16.

Novi Sad Open Art (NOA) 2017 | Dani otvorene umetnosti

Manifestacija NOA - Novi Sad Open Art predstavlja projekat sa ciljem promocije mladih umetnika do 35 godina i približavanje savremene umetnosti građanima kroz interaktivne sadržaje.


 

 

 

 

Ove godine održava se četvrti put, i to od 28. septembra do 4. oktobra, a akcenat je na afirmaciji vizuelnih umetnika, istoričara umetnosti, kreiranju nove publike i uključivanju dece u sadržaje, kako u sklopu publike, tako i kao učesnike.

"Novi simboli tolerancije" | Pobednički radovi Heartefact konkursa

Rad Koste Milovanovića pobedio je na ovogodišnjem Konkursu za stvaranje vizuelnog identiteta tolerancije, koji je nezavisna regionalna kulturna organizacija Heartefact, uz podršku Ambasade Australije u Beogradu, raspisala u junu mesecu.

 

 

Coca-Cola ručno rađeni bilbord na Zlatiboru

Coca-Cola sistem u Srbiji otkrio je na Zlatiboru prvi ručno rađeni bilbord povodom najave početka emitovanja serijala „Coca-Cola putovanje-nezaboravni ukusi Srbije“.

Neka od najautentičnijih jela iz cele Srbije biće predstavljena i modernizovana kroz 12 uzbudljivih epizoda koje će biti emitovane u narednom periodu na zvaničnoj Coca-Cola Facebook stranici.

 

Izložba "Velovi" Vladimira Dunjića

Izložba "Velovi" Vladimira Dunjića biće otvorena u utorak, 26. septembra u 19 časova u Galeriji 212 (Vlajkovićeva 25).

 

 

 

 

 

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services