Lokal

Razgovor o izložbi Slatke konceptualne umetnice


"Slatka konceptualna umetnica traži razumevanje"
je događaj koji će se održati u umetničkom prostoru U10 (Kosovke devojke 3), u sredu 29. juna, u 19 časova.

 


 

44. Majska izložba ULUPUDSa

44. Majska izložba ULUPUDSa biće otvorena u četvrtak 10. maja 2012. u 19h u Muzeju primenjenih umetnosti.

 

Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije (ULUPUDS) priređuje 44. Majsku izložba "U škripcu" koja će biti otvorena u MPU do 31. maja 2012. godine.

Izložba Lidije Marinkov Pavlović u Ostavinskoj galeriji

Izložba "Analogni procesi: slikarstvo kao pluralna umetnička praksa" Lidije Marinkov Pavlović, biće otvorena 16.

Prateći program izložbe ''Percepcije. Žena po meri društva?''

"Žena u pantalonama" i "U susretu sa delom Nadežde Petrović" predavanja su u okviru pratećeg programa izložbe "Percepcije. Žena po meri društva?".

 

Izložba ''Percepcije. Žena po meri društva?'' u Galeriji Matice srpske nastavlja sa uzbudljivim pratećim programom!

 

Izložba fotografija “Tata i ja – objektivizacija jednog sjećanja” Edne Jurcan

Izložba fotografija “Tata i ja – objektivizacija jednog sjećanja” Edne Jurcan, biće otborena u petak, 16. novembra 2018 u 20 časova u Uličnoj galeriji (Čavketov pasaž /pasaž koji povezuje Trg Nikole Pašića i Nušićevu ulicu).

 

 

 

Otvaranje će pratiti nastup pulskog Zbor Praksa i HORKESTAR - alternative choir and orchestra, dok će se u CUK Imago od 17 časova paralelno odvijati Fijuk + Kvaka 22 - Dog Power, Klotljudi, Yan Dusk, Spejs Noksi!

Izložba "Vreme ne postoji, ali nas požuruje" Ane Marković

Izložba "Vreme ne postoji, ali nas požuruje" autorke Ane Marković, biće otvorena u petak, 16. novembra u 19 časova u galeriji Lucida (Čika Ljubina 11). 

 

 

Svetlost kao metafora akceleracije vremena u pejzažima Ane Marković 

Humanitarna izložba za Isidoru Koroliju - VŠLPU

Pozivamo vas na humanitarnu prodajnu izložbu radova studenata VŠLPU, FLU i FPU.!

Humanitarna prodajna izložba radova studenata Visoke škole likovnih i primenjenih umetnosti strukovnih studija, u saradnji sa studentima Fakulteta likovnih umetnosti i Fakuteta primenjenih umetnosti, biće održana u petak 16. novembra od 16:30 do 19:30, a u subotu, 17. novembra od 12:00 do 17:00 u Visokoj školi likovnih i primenjenih umetnosti (Ulica Pante Srećkovića 2).

 

 

 

Dodeljene nagrade #kaktus2018!

Uspešno je završen još jedan festival KAKTUS. 

 

 

Marketing mreža nagradila je organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje na četvrtom po redu nacionalnom Festivalu integrisanih komunikacija KAKTUS 2018.

 

 

Izložba "Integracije" u Umetničkom prostoru U10

Izložba "Integracije" Ane Baše, Svetlane Bulatović i Marije Rajšić, biće otvorena u četvrtak, 15. novembra u 19 časova u Umetničkom prostoru U10 (Kosovke devojke 3).

 

 

 

Umetnički projekat „Integracije“ predstavlja zajedničku izložbu tri mlade autorke Marije Rajšić, Svetlane Bulatović i Ane Baše, koje su posle zajedničkog rada na fakultetu odlučile da nastave saradnju i posle studija.

Izložba "Oksimoron" Gordane Hajinović

Samostalna izložba fotografija „Oksimoron“ autorke Gordane Hajinović, biće otvorena u četvrtak, 15. novembra u 19 časova u Maloj galeriji Umetničkog paviljona Cvijeta Zuzorić na Kalemegdanu.

Većina fotografija je nastala 2016. godine u Brazilu, tokom boravka u okviru rezidencijalnog programa za umetnike, brazilske fondacije Sacatar.

 

 

Tip of the day

Perfection is attained by slow degrees; it requires the hand of time.
 

Voltaire više
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services
text