Graduation Show 2010

Tokom holandske nedelje dizajna koja je trajala od 23 do 31. oktobra, Design Academy Eindhoven je organizovala svoj godišnji Graduation Show koji se održao u zgradi deWitteDame u Ajndhovenu. Na izložbi su prikazani radovi 132 diplomaca sa ove prestižne akademije.

Projekat Romboud Maris-a koji je predstavio na izložbi se zove Blanket Couch.

Romboud Maris - Blanket Couch, photographer: René van der Hulst


U današnjim modernim enterijerima nalazimo ćebad u formi prekrivača za kauč. Romboud Maris je u svom projektu pod imenom Blanket Couch, koristio ćebe koje je stavio u specijalnom dizajniranom drveni ram kao podlogu za fotelju.

Projekat Susan Christianen se zove Paragliding for Paralized.

Susan Christianen - Paragliding for Paralized, photographer: Astrid Zuidema


Posle snowboarding nesreće, kada je završila sportsku karijeru, Susan Christianen je iskusila kako je to kada ne možeš da hodaš. Susan se uspešno oporavila od nesreće, ali je to iskustvo nateralo na razmišljanje kako je to živeti sa invaliditetom. Ona je dizajnirala i izradila specijalno, sportsko pomagalo koje može pomoći ljudima koji ne mogu da hodaju. Projekat Paragliding for Paralized namenjeno je ljudima koji su mislili da su njihovi dani ekstremnih sportova završeni.

Sander van Beemne je predstavio projekat pod imenom FaDE.

Sander van Beemen - FaDE, photographer: Lisa Klappe


Projekat FaDE predstavlja sto koji se otvara kao cvet. FaDE je skracenica za termin ‘form a dynamic environment’. FaDE je idealan za upotrebu kao fleksibilno radno mesto gde možete pristupiti internetu, da držite sastanak, prezentaciju, da ručate, sedite ili čitate.

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services