Akcija / Mikser / Akcija by Propeler

Akcija u Akciji sa Borutom i Stefanom!

Autorke Vesna Petović i Nada Kostić okupljene oko Propelera, (Elektronskog časopisa za umetnost i komunikacije), intervjuisale su grafičke dizajnere - Boruta Vilda i Stefana Unkovića tokom Mikser Festivala.

Šta kažu predstavnici dizajnera različitih generacija o temama koje se pokreću poslednjih godina kroz projekte poput konferencije (Grafički) Dizajner: Autor ili univerzalni vojnik, i Mikser Festivala.

Kako razmišljaju o akciji, odgovornosti, delovanjem u društvu, ličnom angažmanu i promeni odnosa prema sopstvenoj struci, okolini, stvarnosti, marginama, Vojniku, Mikseru, Savamali, promenama uopšte. 

Akcija u Akciji sa Borutom Vildom i Stefanom Unkovićem from Propeler on Vimeo.

Elektronski časopis za umetnost i komunikacije Propeler pokrenuli su studenti master programa  na departmanu Digitalne umetnosti i novi mediji Fakulteta za medije i komunikacije početkom 2010. godine. Cilj ovog časopisa je razvijanje kritičkog mišljenja, podsticanje saradnje studenata privatnih i državnih umetničkih i društveno-humanističkih fakulteta u Srbiji i regionu u nastojanju da se afirmišu mladi umetnici i teorijski predstave nova saznanja iz oblasti komunikacija, medija i digitalne kulture. 

Profil

Morate se ulogovati da biste poslali poruku
Uloguj se | Registruj se

Tip of the day

"Simplicity is the ultimate sophistication"
 

Leonardo da Vinciviše
Mouse Eye Tracking by PicNet Software Development Services